HTML

Nyári grill parti I.

2012.06.23. 18:39 Rebi&Betti

A Nyári grill partikban azt szeretem, hogy együtt a család és persze az ízletes grill ételeket. Most bemutatunk pár isteni grill fogást. Remélem ízleni fog!

Dijoni mustáros sertésszűz zöldborsókrémmel

Hozzávalók 4 személyre:

  • 5-6 evőkanál olívaolaj
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 60dkg zöldborsó
  • 2db babérlevél
  • fél kávéskanál zöld bors
  • 10dkg vaj
  • 1 szál lestyán
  • 80dkg sertésszűz
  • fél kávéskanálkanál durva szemű bors
  • 1 evőkanál dijoni mustár

Elkészítése: A zöldborsókrémhez 2 evőkanál olívaolajon üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a megmosott zöldborsót. Beleteszük a babérlevelet, az őrölt zöldborsot, majd sózzuk és készre pároljuk.(nem kell vizet tenni alá) A tűzről levéve hozzá adjuk a vajat, kivesszük a babér levelet, és botturmixszal összepürésítjük. Finomra vágott lestyánnal ízesítjük.

 A sertésszüzeket egészben megsózzuk, majd durva szemű borssal megszórjuk, kevés olívaolajban megforgatjuk, és grillen erős parázson mindkét oldalát megsütve kb.3-4 percig sütjük. A kész, felszeletelt húsokat átkenjük a 2 evőkanál olívaolajjal összekevert dijoni mustárral, és a zöldborsókrém mellé tálaljuk.

Az elkészítéséhez nem több 38 percnél, és egy adag 759 kcal-t tartalmaz.

Jó étvágyat!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rebibetti.blog.hu/api/trackback/id/tr904605558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása