HTML

A nagyi titkai I.

2012.06.22. 18:46 Rebi&Betti

Pár ötlet a sütés-főzés megkönnyítéséhez.

A csokireszeléket nem szükséges drágán megvenni, elkészíthetjük magunk is. Leforgácsolunk egy tábla csokit krumpli hámozóval, de előtte tegyük be a mélyhűtőbe 30 percre, hogy ne olvadjon el a kezünkben.

Citrom facsarás előtt a citromot kézzel lenyomva ide-oda görgetjük így több levet ad. Ha már kicsit kiszáradt a citrom, áztassuk 10-15 percig meleg vízben.

Otthoni vaníliás cukor: Vegyünk egy lezárható üveget, majd a kikapart vanília rudakat 2 hétig kristálycukorban érleljük benne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rebibetti.blog.hu/api/trackback/id/tr194605255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása